Πάρτε την επιχείρησή σας στα χέρια σας.

Θέλετε να κερδίσετε χρήματα κάνοντας αυτό που αγαπάτε, να ξεκινήσετε μία επιχείρηση, να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες ή να αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας; Τότε το Business  Coaching είναι το κατάλληλο για εσάς.

Business startup

Εδώ συνδημιουργούμε όσα οραματίζεστε.

Η αυτοαπασχόληση είναι η απόλυτη μορφή αυτο-ενδυνάμωσης. Με το coaching μπορείτε να φανταστείτε και να σχεδιάσετε μία ακμάζουσα επιχείρηση που είναι το κλειδί για να έχετε την ελευθερία να αποφασίζετε για το πεπρωμένο σας και για να εκπληρώσετε τον σκοπό της ζωής σας.

Αυτό το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για αυτοαπασχολούμενους, όπως συμβούλους, γυμναστές, θεραπευτές, coaches, εκπαιδευτικούς, συγγραφείς, δημιουργούς, ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που απασχολούν λίγους υπαλλήλους κλπ. Αφορά στο start-up στάδιο μιας επιχείρησης ή σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να υλοποιήσουν μία καινούργια ιδέα, να κάνουν αλλαγές, να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες ή να επεκταθούν.

Σε αυτό το πρόγραμμα coaching θα ακολουθήσετε μία δημιουργική διαδικασία βημάτων που αποδεδειγμένα θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε σαφήνεια σχετικά με την επιχείρηση και τον τρόπο ζωής που πραγματικά μπορείτε να φανταστείτε για εσάς, καθώς και το τι χρειάζεται να κάνετε για να φτάσετε εκεί. Θα μετατρέψετε την αυθεντική επιχειρηματική σας ιδέα σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσεων ώστε να γνωρίζετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε καθώς προχωράτε.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα είναι διαρθρωμένο ωστε θα λάβετε υψηλής ποιότητας βοήθεια σε 6 τομείς-κλειδιά της επιχείρησής σας:

  1. Ανακαλύψτε τη “φυλή” σας: οι ιδανικοί πελάτες μου
  2. Ετοιμάστε ένα επικό πακέτο marketing
  3. Θέστε τις ιδανικές τιμές
  4. Δημιουργήστε νέες ροές εσόδων
  5. Θέστε πραγματοποιήσιμους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους
  6. Καλλιεργήστε βιώσιμα κίνητρα

Θα έχετε τον έλεγχο της διαχείρισης αναγνωρίζοντας τρέχοντα ή πιθανά εμπόδια, είτε πρόκειται για δεξιότητες που θα πρέπει να αναπτύξετε, πηγές στις οποίες θα χρειαστείτε πρόσβαση ή νοοτροπίες που θα χρειαστεί να αλλάξετε, βρίσκοντας κατόπιν τις στρατηγικές λύσεις για να τα ξεπεράσετε με ασφάλεια και σταθερότητα.

Σταματήστε απλά να ξοδεύετε τον χρόνο σας και επικεντρωθείτε στο να παράγετε ουσιαστικά αποτελέσματα που φαίνονται στο εισόδημά σας. Το καλύτερο είναι ότι θα χρησιμοποιήσετε μία αποδεδειγμένα αποτελεσματική διαδικασία που έχουν χρησιμοποιήσει πολλοί επιχειρηματίες. Θα έχετε πρόσβαση σε υλικό με διάφορες δραστηριότητες και εργαλεία που θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά στο πρόγραμμα coaching.

Επίσης προσφέρεται στήριξη στην ανάπτυξη των δικών σας επαγγελματικών λογαριασμών social media και στην χρήση του Canva ώστε να αυξήσετε σημαντικά την επιρροή σας μέσα από την αυτοέκφραση.

Με το πέρας του προγράμματος

Επιπλέον, Σκεφτείτε τις πεποιθήσεις σας για τα λεφτά!

  • τις δικαιολογίες
  • την αναβλητικότητα
  • την αμφιβολία και
  • τον φόβο της αποτυχίας

Από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα για εσάς με το πέρας του προγράμματος, θα είναι το να γίνετε αφεντικό του μυαλού σας, του τρόπου που σκέφτεστε. Η έλλειψη αυτής της δεξιότητας είναι που στις περισσότερες περιπτώσεις ευθύνεται για το ότι οι άνθρωποι μένουν πίσω.

Όλα είναι σημαντικοί τομείς πάνω στους οποίους θα συνεργαστούμε με υπευθυνότητα για να ενισχύσουμε την δυνατότητα για να πετύχετε μεγαλύτερα πράγματα στον χώρο των επιχειρήσεων.

Αν θέλετε να ξεκινήσετε το πρόγραμμα BUSINESS COACHING επικοινωνήστε μαζί μου !